Aloe Vera Propolis

Hvad er Propilis?

Aloe Vera Propolis Creme

Hvad er Aloe Vera?


Hvad er Aloe Vera?


Aloe Vera er en del af lilje familien. Aloe Vera planten er ikke en kaktus. Læge-Aloe (Aloë vera) (det botaniske navn udtales a-lo-e ve-ra og ikke som det ofte høres: a-lo-ve-ra) er en sukkulent, flerårig urt med en tueformet vækst. Aloe Vera Plantens Blade danner en grundstillet roset, som med tiden kan udvikle en kort stamme. Aloe Vera plantens bladene er tykke og kødfulde, lancet- eller linjeformede med tandet rand og lang spids.

Aloe Vera planten har et tyndt gift lag under bladets overflade, denne gift har en afførende virkning ved indtagelse. Hos LR er produkterne Aloin Frie og har derfor ike denne ubehagelige bivirkning.

Der findes 300 forskelligere Aloe Vera arter. Aloe Vera Barbadensis Miller, med sit indhold af 200 biologiske indholdsstoffer, er den Aloe Vera art der har størst positiv effekt på mennesket, både invortes og udvortes.

Aloe Vera Barbadensis Miller indeholder flavonoider, enzymer, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Aloe Vera gelen som findes inde i bladet indeholder også Acemannan.

I det gamle egypten brugte man aloe vera, Indianerne brugte Aloe Vera og i dag benyttes aloe vera flittigt. Aloe Vera i Creme blødgører og har en positiv virkning på forbændinger og sår.

Til mund og hals har LR tilføjet Aloe Vera i Tandpasta:

Giver styrke til gummer og tandkød.
Standser blødninger i tandkødet.
Hjælper mod Parandontose.
Virker imod karies.
Forhindrer dårlig ånde.
Har en stor effekt på herpes.
Hjælper på Tandsten.

Du kan læse mere om Aloe Vera Tandpasta på aloeveratandpasta.dk

Lr Health and Beauty Systems har kombineret egenskaberne fra Aloe Vera Cremene med Propolisens positive virkninger i Aloe Vera Propolis Cremen.

Aloe Vera kombineret med Propolis giver et indhold fra nogle at naturens bedste helse recourcer.

Aloe Vera er ikke et lægemiddel men bliver i mange tilfælde brugt som helende, især forbundet med forbrændinger og sårheling.

Hvem forhandler Aloe Vera Propolis Cremen:

Du kan købe Aloe Vera Propolis Cremen i nedenstående online butik.Køb Aloe Vera Propolis Creme her!Butikken er drevet af selvstændige LR forhandlere. Hvis du selv ønsker at blive forhandler skal kontakte en af ovenstående virksomheder.

Hvis du vil linke til denne artikel kan du benytte denne kode: Html kode | Link til denne artikel