Aloe Vera Propolis

Hvad er Propilis?

Aloe Vera Propolis Creme

Hvad er Aloe Vera?


Hvad er propolis?


Propolis er en sammensætning af to græske ord "pro" = "i forsvar", "polis" = "af byen". Propolis fremstilles af honningbier til tætning af deres bikube, indskrænkning af indgangshullet (Heraf navnet propolis) og formentlig også til forebyggelse af sygdomme, da propolis er bakteriedræbende.

Propolis er en gylden-brun stærkt klæbende substans. Hovedbestanddelen er harpiks, som bierne samler fra nåletræer og løvtræers bladknopper.

Propolis er honningbiernes forsvarssystem lavet af harpiks. Honningbierne beskytter deres bo mod mikroorganismer ved hjælp af den propolis de producerer.

Honningbierne forarbejder harpiksen og tilføjer kirtelstoffer, som bidrager til udviklingen af Propolis. Bierne tager instinktivt harpiks med et stort antal flavonoid forbindelser, som hver for sig har en kemisk sammensætning og funktion. Propolisen er antibiotisk og benyttes af bierne til at beskyttelse deres bistade mod bakterier og mikroorganismer.

Propolis har en kompliceret kemisk sammensætning. Professorer P. Lavie og Remy Chauvin, fra Pasteur-instituttet i Paris, konstaterede at Propolis har meget virksomme antibiotiske egenskaber i samme grad som egenskaberne i forskellige penicillin typer.

Propolis er en sammensætning af ca. 50% plante-harpiks, 30% voks, 10% æteriske olier og 5% faste stoffer heriblandt blomsterpollen. Propolis indeholder herudover organiske syrer, aminosyrer og sporelementerne jern, kobber, mangan, zink og vitaminer.

Propolisen indholder P-vitamin. P-vitamin tilhører stofgruppen flavonoider som findes i planter og specielt harpiks.

Hvem forhandler Aloe Vera Propolis Cremen:

Du kan købe Aloe Vera Propolis Cremen i nedenstående online butik.Køb Aloe Vera Propolis Creme her!Butikken er drevet af selvstændige LR forhandlere. Hvis du selv ønsker at blive forhandler skal kontakte en af ovenstående virksomheder.

Hvis du vil linke til denne artikel kan du benytte denne kode: Html kode | Link til denne artikel